Automobili 2 stižu u bioskope

0
Animirani film Automobili 2 od četvrtka, 8. septembra naći će se na redovnom repertoaru bioskopa Kolosej, Ster, Roda, Takvud, Dvorana Doma sindikata i Arena (Novi Sad), a posetioci će ovo ostvarenje moći da pogledaju i u 3D formatu

Prvih 15 000 posetilaca koji u navedenim bioskopima kupe kartu za ovaj film, dobijaju na poklon album sa samolepljivim sličicama Automobili.

Zvezda, trkački automobil Munja Mekvin (Oven Vilson) i njegov najbolji prijatelj, kamion za tegljenje automobila koji se ne može porediti s njim, Mejter (Leri Kejbl Gaj) započeće novu avanturu po egzotičnim lokacijama širom sveta u ostvarenju Automobili 2. Njima će se pridružiti i mehaničarska ekipa iz rodnog grada Radijator Springsa kada se budu uputili preko okeana da bi se takmičili za prvi svetski Gran Pri u kome će se odlučiti koji je automobil najbrži na svetu. Ali put do šampionata biće prepun prepreka, zaobilaznica i urnebesno smešnih iznenađenja kad se Mejter upetlja u sopstvenu intrigantnu avanturu: internacionalnu špijunažu.

Rastrzan između asistiranja Munji u izuzetno bitnoj trci i snalaženja u strogo poverljivoj špijunskoj misiji koju vodi najbolji britanski super špijun Fin Projektil (Majkl Kejn), Mejtera će ovo akcijom nabijeno putovanje odvesti do eksplozivne potere kroz ulice Japana, Italije, Francuske i Engleske. U tome će ga pratiti prijatelji, a posmatraće ga ceo svet. Dodatak ovoj uzbudljivoj priči predstavlja i šarenolika nova ekipa automobila, brodova, vozova i aviona, zajedno sa strašnim zlikovcima i internacionalnim takmičarima u trkama.

Pogledajte trejler za animirani film Automobili 2:

makonda-tracker