Stiže i treća Bridžit Džons

0
Romantična komedija u kojoj se Rene Zelveger, Hju Grant i Kolin Firt nalaze u ljubavnom trouglu trebalo bi uskoro da dobije još jedan nastavak

Čelnici producentske kuće Working Title Films koja je do sada izbacila dva filma, rađena po romanu Helen Filding, koja se bave ljubavnim dilemama simpatične i pomalo smušene plavuše Bridžit Džons, doneli su odluku da snime i treći deo ove popularne franšize. Iako još uvek nije zvanično potvrđeno da li će glavne zvezde, Rene Zelveger, Hju Grant i Kolin Firt pristati da se još jednom pojave u ulogama Bridžit i njene dve ljubavi Marka Darsija i Denijela Klivera, Fildingova je potvrdila da uveliko radi na pisanju još jedne priče o ovom trojcu.

- Počela sam da radim i na filmu i na knjizi, ali još uvek nisam odlučila da li će radnja u njima biti identična – izjavila je nedavno Helen.



Međutim, pre nekoliko meseci Kolin Firt je otkrio medijima jedan deo radnje novog filma.

- Mogu sam da vam kažem da Bridžit i Mark ne mogu da imaju decu. Priča počinje dalje da se razvija tako što Bridžet napravi ogromnu grešku kada reši da se vrati Denijelu Kliveru samo kako bi zatrudnela. Nisam siguran ša će dalje da se desi, ali mislim da će on da je šutne i ostavi samu. Šta mislite, ko će doći da je spase? – zaintrigirao nas je Firt.

makonda-tracker