Kapetan Amerika stiže u domaće bioskope

0
Od četvrtka 28. jula, u naše bioskope stiže novo ostvarenje iz studija Marvel Prvi osvetnik:Kapetan Amerik, film će se u Beogradu prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster, Roda, Arena u Novom Sadu i Ster Montenegro u Podgorici

Film prati radtnu 1941. godinu. Posle višestrukih pokušaja da se upiše u vojsku i da se bori rame uz rame sa svojom braćom i sestrama saveznicima, mladi i slabašni Stiv Rodžers kojeg tumači Kris Evans biva primljen da učestvuje u eksperimentalnom programu koji će ga pretvoriti u super-vojnika poznatog pod imenom kapetan Amerika.
Kao mišićava inkarnacija sebe, kapetan Amerika će udružiti snage sa prijateljem Bakijem Barnsom igra ga Sebastian Sten i Pegi Karter koju tumači Hejli Etvel, i pod vođstvom pukovnika Čestera Filipsa za čiji like je zadužen Tomi Li Džouns povešće rat protiv zle organizacije HIDRE – nacističke jedinice koja se bavi naprednom naukom.

Prvi osvetnik: kapetan Amerika fokusira se na rane dane Marvelovog sveta – koji će kasnije nastaniti super heroji poput Iron Man-a, Hulka, Tora... Na dane kad su ratovi vođeni oružjem, ali ih je dobijao čovek.

Od prvog izdanja, strip Kapetan Amerika prodat je u 210 miliona primeraka u preko 70 zemalja. A sad, kad fanovi slave 70. rođendan ovog super heroja, studio Marvel objavljuje poreklo priče o tome kako je Stiv Rodžers postao prvi Osvetnik, kapetan Amerika. Studio je čvrsto stajao pri odluci da priča ostane u periodu u kome je i stvorena.

 

TAGOVI: premijera123
makonda-tracker