novi nastavak čuvene avanture

IGRA JE UPRAVO POSTALA OZBILJNO OPASNA: "Džumandži: Sledeći nivo" stiže na velika platna

0

Ove zime u Džumandži svetu sve što je moglo da pođe po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači su ušli u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji...Po svemu sudeći, igru neće uspeti da završe svi. Da li ste spremni da zaigrate najopasniju igru na svetu?

foto: promo
foto: promo

Film „Džumandži: Sledeći nivo“ u domaće bioskope stiže sredinom decembra, a sa kakvim će se sve problemima i opasnostima suočiti ekipa i koliko je novi Džumandži postao opasno mesto za igru, otkriveno je u finalnom trejleru filma koji je upravo objavljen!

 

Prošlo je neko vreme otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci - kompjuterski geek Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta zaigrali davno zaboravljenu igru , Džumandži. S obzirom da ih je tada igra doslovno usisala i da su u telima svojih avatara morali da završe igru i prežive sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali da igru završe i zakopaju je u prošlosti. Međutim, da li su u tome uspeli?

Kada jedan od glavnih junaka ponovo „završi“ u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspeli da uspešno završe igru, da li će i ovoga puta biti tako?

I u ovom Džumandžiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena poput Dvejna Džonsona, Džeka Bleka, Kevina Harta, Karen Džilijan i Nika Džonasa, dok od novih glumaca svakako treba spomenuti Denija Devita i Denija Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, takođe podižu na sledeći nivo.

„Džumandži: Sledeći nivo“ je direktan nastavak filma „Džumandži: Dobrodošli u igru“ koji je pre dve godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta, ostvarivši zaradu od čak 950 miliona dolara.

Sa najposebnijom igrom na svetu prvi put susreli smo se davne 1995. godine kada je nezaboravni Robin Vilijams izašao iz igre. Pre dve godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u telima svojih avatara se sukobljavali sa glavnim negativcima i jedva izvukli živu glavu. „Džumandži: Sledeći nivo“ direktan je nastavak ova dva filma, ali i potpuni preokret svega onoga što smo znali o igri.

 

Najnoviji nastavak vodi nas sredinom decembra na sledeći nivo zabave i avanture!

 

 

 

makonda-tracker