Snima se drugi film Montevideo, Bog te video

0
Ekipa filma Montevideo, Bog te video nalazi se na Tenerifama gde je 15. juna počelo snimanje drugog filma o fudbalskim junacima iz 1930. godine

Odgovarajući ambijent na Tenerifama, veoma nalik na južnoamerički, odlično služi za snimanje scena koje se događaju u Montevideu, tako da je prvi snimajući dan protekao na  jednom trgu glavnog grada Santa Cruz de Tenerife čija je arhitektura kao i u glavnom gradu Urugvaja.

Snimane su scene dolaska naših reprezentativaca u Montevideo i njihov susret sa drugačijim svetom i novim ljudima. Na filmskom setu su pored naših glumaca i lokalni glumci kojima su dodeljene sporedne uloge u filmu. Planirano je da se snimanje na Tenerifama odvija oko četiri snimajuće nedelje.

I drugi film se realizuje u produkciji kuće Intermedia Network, a režija je kao i u prvom filmu poverena Draganu Bjelogrliću.

Na snimanju nastavka učestvuju isti glumci koji su tumačili uloge fudbalera u prvom filmu: Miloš Biković (Tirke), Petar Strugar (Moša), Viktor Savić (Milutinac), Andrija Kuzmanović (Jakšić), Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić.

Njima se u drugom filmu pridružuje i mladi glimac Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalera Ivice Beka. Tu je i trinaestogodišnji dečak Predrag Vasić u ulozi malog Stanoja kao i starije kolege Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov.

makonda-tracker