Story vas vodi na film Hana

0
Film Hana sa Kejt Blančet i Erikom Banom od sutra, 09. juna, na redovnom bioskopskom repertoaru. Story vam poklanja ulaznice za bioskop

Naslovni lik u ovom avanturističkom trileru snimljenom u Evropi, jeste tinejdžerka Hana.

Ona poseduje snagu, izdržljivost i inteligenciju vojnika, zahvaljujući odrastanju u divljini Finske, sa ocem (Erik Bana) bivšim agentom CIA. Živeći životom drugačijim od bilo kog drugog tinejdžera, ona stiče vaspitanje i obuku čiji je cilj da od nje načini savršenog ubicu.

Prekretnica u njenom odrastanju je oštra; otac je šalje na misiju u kojoj Hana neprimećena putuje kroz Evropu izbegavajući agente koje za njom šalje bezobzirna špijunka sa sopstvenim tajnama (dobitnica Oskara Kejt Blančet). Dok se približava konačnoj meti, Hana se suočava sa zapanjujućim otkrićima o svom životu i neočekivanim pitanjima o svojim osećanjima.

U filmu reditelja Džoa Rajta glavnu ulogu tumači mlada i talentovana glumica Sirša Ronan, a tu su i Erik Bana i Kejt Blančet.

Pored odličnih akcionih scena, dobre glume i napetog scenarija, priču je upotpunila i sjajna muzika, koju potpisuje The Chemical Brothers.

Story i TUCK vam poklanjaju dva puta po dve ulaznice za projekciju u bioskopu Tuckwood, 9. Juna u 18.20. Pošaljite mejl sa imenom, prezimenom i brojem telefona ovde. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

Pogledajte trejler:

 

makonda-tracker