Voja Brajović i Zijah Sokolović sinhronizovali junake filma Kung fu panda 2

0
Premijera sinhronizovanog animiranog filma Kung fu panda 2 biće održana u nedelju, 29. maja u Dvorani Doma Sindikata.U sinhronizaciji su između ostalih učestvovali i Voja Brajović, Žijah Sokolović, Mlađa Andrejević, Katarina Žutić, Miloš Samolov...

Za ljubitelje 3D tehnike, film će premijerno biti prikazan u sali 2 u 15.45, dok će u sali 1 moći da se pogleda i u 2D formatu, sa početkom od 16. Na kraju obe projekcije publiku će pozdraviti glumci koji su pozajmili glasove likovima iz filma.

Iz Drimvorksovog studija za animaciju, koji nam je doneo hitove Kako da dresirate svog zmaja, Šreka i nominovanog za Oskara i Zlatni globus Kung fu pandu, stiže najnovija avantura jednog od najneobičnijih junaka koji je od zaposlenog u prodavnici nudli postao majstor kung fua.

U Kung fu pandi 2, Poovi (Miloš Samolov) snovi su se ostvarili, sada je Zmajski ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare, majstore kung fua, Furioznu petorku: Tigricu (Katarina Žutić), Majmuna (Milan Antonić), Bogomoljku (Milan Tubić), Zmiju (Jelena Petrović) i Ždrala (Marko Marković). Ekipi se pridružuje Voja Brajović kao kung fu guru i Poov mentor, Šifu, i Zijah Sokolović, kao Poov otac i vlasnik najpopularnije prodavnice nudli u selu, g. Ping.

Ali Poov fantastični život je ugrožen pojavom strašnog zlikovca, gospodara Šena (Mlađa Andrejević) koji planira da upotrebi tajno, nezaustavljivo oružje da bi pokorio Kinu i uništio kung fu. Po će morati da se okrene svojoj prošlosti i da otkrije tajne svog misterioznog porekla i samo tada će uspeti da oslobodi snagu koja mu je potrebna za uspeh.

Film Kung fu panda 2 stiže na redovne repertoare odabranih bioskopa od četvrtka, 2. juna.

makonda-tracker