Tuđe slađe od sutra u bioskopima

0
Romantična komedija Tuđe slađe (Something Borrowed) biće od sutra na redovnom repertoaru u bioskopima Tuckwood, Kolosej i novosadskoj Areni

Rejčel (Džinifer Gudvin) je talentovani advokat u vrhunskoj njujorškoj advokatskoj firmi, odana prijateljica i na nesreću, još sama… na šta je neprestano podseća njena najbolja prijateljica Darsi (Kejt Hadson).

Ali, posle jednog pića previše na žurci, povodom svog tridesetog rođendana, uvek dobra devojka Rejčel neočekivano završava u krevetu sa momkom, u kojeg je zaljubljena još od studija prava, Deksom (Kolin Eglsfild), koji je slučajno i Darsin verenik.

Kada se dugogodišnje prijateljstvo između Rejčel i Darsi sudari sa pravom ljubavi, to dovodi do neočekivanih komplikacija i potencijalno eksplozivnog romantičnog raspleta. Za to vreme, Itan (Džon Krasinski), koji je stalno bio Rejčelin sagovornik i povremena savest, krije sopstvenu tajnu, a Markus (Stiv Haui), okoreli ženskaroš, ne može da drži ruke podalje od bilo koje devojke u blizini.

Distributerska kuća Tuck poziva sve buduće bračne parove da u periodu od 12. do 15. maja u bioskopima Tuckwood i Kolosej odgledaju romantičnu komediju Tuđe slađe i osvoje vredne nagrade. Potrebno je samo da sačuvate kupljene karte i uz malo mašte odgovorite na pitanje: Zašto smo mi idealan par? Svoje odgovore ubacite u predviđene kutije u pomenutim bioskopima u Beogradu, nakon čega će tri najbolja i najoriginalnija odgovora biti nagrađena vrednim nagradama koje daruje zlatara Panić. Najbolji odgovor će biti nagrađen burmama a drugoplasirani i trećeplasirani popustom na kupovinu.

Pogledajte trejler: 


makonda-tracker