Montevideo, Bog te video in a DVD-ju

1
Bioskopski hit film Montevideo, Bog te video će od 11. maja biti u prodaji na DVD izdanju.

Filmsko ostvarenje reditelja Dragana Bjelogrlića koje je u domaćim bioskopima gledalo preko pola miliona gledalaca, na DVD formatu izlazi u izdanju producentske kuće Intermedia Network.

DVD pored filma Montevideo, Bog te video ima i dodatni sadržaj u okviru kojeg je film o filmu (making of) u kojem se objašnjava ideja nastanka ovog ostvarenja, priča o pripremama za snimanje i scene samog snimanja filma uz izjave reditelja, producenata, filmskih autora i glumca.

Sadržaj takođe nudi izbor određenih scena iz filma, trejlere, kao i pregled galerije fotografija. Tu je i specijalni dodatak koji najavljuje nastavak snimanja drugog filma sa ekskluzivnim snimcima sa početka snimanja nastavka.

Meni DVD izdanja pruža mogućnost izbora jezika tako da se film o fudbalskim junacima iz 1930. godine može gledati sa titlovima na engleskom, španskom, ruskom, grčkom i makedonskom jeziku.

Prodaja DVD izdanja filma Montevideo, Bog te video se vrši preko distributivne mreže City Records na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. DVD se može nabaviti posredstvom kioska, CD šopova, megamarketa, marketa, benzinskih pumpi po ceni od 399 dinara.

makonda-tracker