Voda za slonove posle knjižara stiže i u bioskope

0
Povodom filma Voda za slonove, snimljenog po istoimenom bestseleru Sare Gruen, koji u domaće bioskope stiže 21. aprila, Mega Com Film i Mono i Manjana nagrađuju posetioce knjižara Vulkan u Beogradu i Novom Sadu.

Uz svaku kupljenu knjigu čitaoci na poklon dobijaju dve karte za filmsku projekciju. Bioskopi koji su podržali akciju su beogradski Kolosej, Ster Cineplex i Dom sindikata, a u Novom Sadu to je Arena Cineplex.

Akcija počinje 11. aprila, a količina karata je ograničena.

Bestseler Sare Gruen Voda za slonove osvojio je čitaoce širom sveta. Prodat u više miliona primeraka, već dve godine se nalazi na svim svetskim top listama.

Glavnu ulogu u ostvarenju snimljenom prema ovom romanu tumači jedna od trenutno najvećih tinejdž zvezda, Robert Patinson. Partnerka u ovoj ljubavnoj priči mu je oskarovka Riz Viterspun (Oskarom nagrađena za film Hod po ivici), a jedna od vodećih uloga dodeljena je oskarovcu Kristofu Valcu (nagrađen za epizodnu ulogu u Prokletnicima). Režiju potpisuje Frensis Lorens, poznat po video spotovima koje je radio za najveće zvezde poput Britni Spirs, Aerosmith, Dženifer Lopez, ali i po filmu Ja sam legenda.

makonda-tracker