filmska turneja

Film "Taksi bluz" oduševio zagrebačku publiku, slede premijere u Podgorici i Beču

0

Nova domaća komedija "Taksi bluz", nakon premijera po Srbiji, oduševila je i zagrebačku publiku.

foto: Promo
foto: Promo

Ovu uzbudljivu romantičnu priču sa Andrijom Miloševićem u glavnom ulozi, od danas mogu da pogledaju gledaoci širom Hrvatske i Slovenije gde će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

 

Zahtevi publike da pozdravi glumce i autorsku ekipu filma su glasni u celom regionu, tako da u subotu, 26 januara, ekipu filma očekuje svečana premijera u Podgorici. Istog dana film će početi sa prikazivanjem širom Crne Gore.

 

foto: Promo

Za premijeru u Beču, u UCI Kinoewelt Millennium City, koja je zakazana za 1. februar u 20 sati, već se traži karta više. U ovom tenutku rasprodate su dve projekcije i otvorena je treća. Dva dana kasnije i stanovnici Graca, Insbruka, Lauteraha, Linca, Salzburga i Vilaha moći će da ga pogledaju priču o simpatičnom taksisti čiji se život menja tokom jedne urnebesne noći.

 

ekipa filma taksi bluz
ekipa filma taksi bluzfoto: Promo

Od petka, 01. februara komedija reditelja Miroslava Stamatova počeće sa prikazivanjem širom Švajcarske (Lucern, Ditlikon, Vil, Cirih, Bern, Bazel, Lugano), kao i Švedske, Belgije i Luksemburga, a od 10. februara film startuje u više od 20 gradova Nemačke, među kojima su: Berlin, Bon, Bremen, Dortmund, Drezden, Dizeldorf, Esen, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Minhen, Oferbah, Oberhausen, Štutgart i drugi.

 

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, pored Andrije Miloševića, tumače Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, Miloš Samolov, Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

 

Scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, koji je ujedno, uz Andriju Miloševića, i producent filma. Film su producirale Viktorija film i Klan Production, a distributer filma je Art Vista.

 

 

makonda-tracker