Dragan Bjelogrlić kao šarmantni prevarant

1
Popularni glumac tumači glavnu ulogu u komediji scenariste i reditelja Miroslava Petkovića Ma nije on takav, koja će premijerno biti prikazana u sredu, 16. marta u Sava centru od 20.30.

Glavni junak filma Boško (Dragan Bjelogrlić) je inteligentan, obrazovan, oprezan, šarmantan, romantičan i magično privlačan za žene. Ostavlja utisak čoveka u koga se možete pouzdati. Sa druge strane, on je prevarant koji svoje manipulatorske metode najčešće primenjuje u gradskoj železnici, udvarajući se isključivo lepim, usamljenim ženama i kada one zagrizu mamac od njih izvlači novac. Sve će krenuti naopako kada stupi u vezu sa sestrom moćnog tajkuna, koja će zbog neuzvraćene ljubavi sebi preseći vene, a želeći da se osveti, brat će u poteru za Boškom poslati opasne tipove. Po službenoj dužnosti za njim kreće i inspektor Gavrić (Gordan Kičić) koji Boška zbog raznih prevara poznaje od ranije.

U filmu igraju Dragan Bjelogrlić, Gordan Kičić, Branka Pujić, Ivana Mihić, Aleksandra Simić, Iskra Brajović, Neda Arnerić, Nikola Đuričko, Marko Janjić, Goran Radaković, Bojan Dimitrijević, Tihomir Arsić, Eva Ras, Ana Sakić i dr.

Premijera filma u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu zakazana je za četvrtak, 17. mart.

 

Pogledajte trejler:

Insert iz filma:

Poslušajte muzička numeru Naivna iz filma, izvođač Dijana Gavrilović:

makonda-tracker