radost na velikom platnu

I za male i velike: Film "ZLOGONJE" koji je osvojio brojne nagrade biće prikazan u SAD u okviru SUNDANCE festivala!

0

Festival će biti održan u periodu od 24. januara do 03. februara 2019. godine, a "ZLOGONJE" će biti predstavljene festivalskoj publici u okviru programa za decu (KIDS SECTION).

foto: Promo
foto: Promo

Film mladog reditelja Raška Miljkovića "ZLOGONJE" koji je oduševio publiku i kod gledalaca probudio najiskrenije emocije imaće svoju premijeru u Americi, u okviru prestižnog Filmskog Festivala SUNDANCE. Festival će biti održan u periodu od 24. januara do 03. februara 2019. godine, a "ZLOGONJE" će biti predstavljene festivalskoj publici u okviru programa za decu (KIDS SECTION).

 

Ovaj deo programa osmišljen je upravo za najmlađe ljubitelje filma.
Velika je čast i zadovoljstvo biti deo festivala na kome se prikazuju najbolja filmska ostvarenja iz celog sveta i zbog toga ekipi "ZLOGONJA" želimo mnogo uspeha i ovacija!


ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije.

 

Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti.

A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

 

 

makonda-tracker