PORODIČNA AVANTURA KOJA SE NE PROPUŠTA

GLOSSY VAS VODI U BIOSKOP: Poklanjamo ulaznice za božićni animirani film "GRINČ"!

1

Portal Glossy.rs svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za novu porodičnu animiranu avanturu "GRINČ", za projekciju u subotu 24.11. u bioskopu Cineplexx BIG u 16h.

foto: promo
foto: promo

Ukoliko jedva čekate Novu godinu i Božić, ako vas je već uhvatila praznična groznica, a porodične trenutke volite da provedete uz dobre filmove prepune smeha i ludih avantura, od četvrtka, 22. novembra, u vašem omiljenom bioskopu prikazivaće se animirana avanura "GRINČ" (THE GRINCH) i nikako je ne treba propustiti!

 

Preslatki zeleni namćor, Grinč, jedino što želi jeste malo mira i tišine u danima kada sve vrvi od boja i zvukova, dok se svi, sem njega, spremaju za dolazak Deda Mraza. Da li će uspeti u svojoj nameri i kakve će mu smicalice pasti na um, otkrićete u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija Art&Popcorn (Subotica), Ekran (Sombor), Dom kulture Čačak, Art (Užice), Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.

 

Grinč će sigurno postati jedan od najomiljenijih animiranih junaka, njegove avanture će izazvati pregršt smeha, a kako bi svi na najbolji način uživali u ovoj lepoj i emotivnoj priči, film će biti prikazivan u 2D, 3D i 4D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

 

Universal Pictures i Illumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa. GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

 

Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.


Glossy.rs svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za novu porodičnu animiranu avanturu "GRINČ", za projekciju u subotu 24.11. u bioskopu Cineplexx BIG u 16h.


Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs. Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv filma za koji se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni MEJLOM.

makonda-tracker