Džejms Franko i film 127 sati od sutra u bioskopima

Novo ostvarenje dobitnika Oskara Denija Bojla, 127 sati, snimljeno prema istinitoj priči o neverovatnoj borbi za život koji se našao zarobljen pod stenom, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 3. marta.
0
1 / 2

Deni Bojl je takođe i producent i koscenarista ovog biografskog avanturističkog ostvarenja o Aronu Ralstonu, nastalog prema knjizi koju je Ralston napisao nakon što je uspeo da se izvuče iz klopke.

Zarobljen pod stenom u kanjonu u Juti, Ralston je proveo pet dana sa malo vode i kamerom kojom je beležio svoje napore da se izvuče, kao i poruke za porodicu u slučaju da ne preživi. Osim romana Between a Rock and a Hard Place, Bojl je prilikom snimanja filma imao priliku da gleda i Ralstonove snimke iz kanjona, koje Ralston nikada nije želeo da objavi.

Veliki deo pohvala kritike za ovaj film upućeno je sjajnom izvođenju mladog glumca Džejmsa Franka (Spajdermen, Milk, Jedi, moli, voli), koji je uspeo da se odlično snađe u, kako kaže Deni Bojl, akcionom filmu o momku koji ne može da se pomeri.

127 sati naći će se na repertoaru beogradskih bioskopa Kolosej i Dom sindikata, kao i bioskopa Arena Cineplex u Novom Sadu.

Pogledajte trejler:


makonda-tracker