prijavite se i osvojite ulaznice

NAGRAĐUJEMO ČITAOCE: Glossy vam poklanja karte za film Noć veštica!

0

Glossy svojim venim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za film Noć veštica, za projekciju u ponedeljak 29. oktobra u 18:10h u bioskopu Cineplexx Ušće.

foto: promo
foto: promo

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica.


Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Džejsonom Blumom (“Beži!”, “Podeljen”, “Paranormalna aktivnost”).


Čuvena glumica Džejmi Li Kertis je o svojoj ulozi izjavila: “Lori Stroud bila je pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo par sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo.

 

Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni...ali niko je ne sluša.”

 

Glossy svojim venim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za projekciju filma Noć veštica, u ponedeljak 29. oktobra u 18:10h u bioskopu Cineplexx Ušće

.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime, broj telefona i naziv filma za koji se prijavljujete.

 

DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI MEJLOM.

 

 

 

makonda-tracker