Mehaničar – plaćen da ubije premijerno u Novom Sadu

0
Novi film jednog od najvećih akcionih junaka današnjice, britanskog glumaca Džejsona Stejtama, Mehaničar – plaćen da ubije, premijerno će biti prikazan u novosadskom multipleksu Arena 16. februara, a beogradska premijera filma je 17. februara u bioskopu Kolose

Džejson Stejtam je mehaničar – elitni ubica koji poštuje stroga pravila ponašanja i ima jedinstveni talenat za besprimetno uklanjanje mete. Kada neko ubije njegovog mentora i bliskog prijatelja (Donald Saterlend), on shvata da od toga ne može da se distancira. Metodičnom i hladnokrvnom ubici pridružuje se mladi i impulsivni sin njegovog mentora. Ali, dok tragaju za svojom krajnjom metom, ispostavlja se da sve nije kao što izgleda i oni koji bi trebalo da reše problem sami postaju deo njega.

 Mehaničar – plaćen da ubije je rimejk poznatog filma iz 1982. godine, u kome ulogu plaćenog ubice igra Čarls Bronson. Osim Stejtama, u filmu igraju i Ben Foster i Donald Saterlend. Reditelj Mehaničara je Sajmon Vest, reditelj filma Lara Kroft: pljačkaš grobnica, Leteća tamnica, i izvršni producent Oskarima nagrađenog filma Pad crnog jastreba.

 

makonda-tracker