Pogledajte trejler za film Agenti sudbine

0
Romantični triler sa Met Dejmonom i Emili Blant u glavim ulogama premijerno će kod nas biti prikazan na 36. FEST-u, a od od trećeg marta se se naći u redovnoj distribuciji

Met Dejmon u trileru Agenti sudbine igra čoveka koji će dobiti uvid u budućnost koju je sudbina smislila za njega i shvata da želi nešto drugo. Da bi to dobio, moraće da pronađe jedinu ženu koju je voleo prateći je ispod i kroz ulice modernog Njujorka.

U trenutku kad je nadomak dobijanja mesta u američkom Senatu, ambiciozni političar Dejvid Noris kog igra Met Dejmon upoznaje lepu balerinu Eliz Selas koju igra Emili Blant - ženu kakvu do tad nije sreo. Ali baš kada shvati da je počeo da se zaljubljuje u nju, misteriozni ljudi će skovati zaveru da njih dvoje razdvoje.

Dejvid će saznati da se bori protiv agenata sudbine koji će učiniti sve što je u njihovoj moći da spreče Dejvida i Elizu da budu zajedno. Suočen sa slabim šansama, on mora da odluči da li da je se odrekne i prihvati predoređeni put ili da rizikuje sve, prkosi Sudbini i bude s njom.

Pogledajte trejler za film Agenti sudbine:

makonda-tracker