Natali Portman i Ešton Kučer u vezi bez obaveza

Film Bez obaveza stiže na repertoare bioskopa Ster, Kolosej, Takvud, Roda i Arena Novi Sad od 10. februara
0
1 / 4

Kada 14-ogodišnja Ema Kurcman odbije nespretno, tinejdžersko nabacivanje Adama Frenklina u kampu Vihokena, nijedno od njih dvoje nema pojma kako izgleda pravi, odrasli seks. Ali sasvim suprotno će se ispostaviti da je tačno kada se staze Eme (Natali Portman) i Adama (Ešton Kučer) ukrste mnogo godina kasnije i kad oni završe u krevetu.

A s obzirom da Ema ima kikiriki alergiju na veze, kako je sama naziva, a Adam se upravo odrekao veza – najviše zbog toga što mu se otac, nekada velika TV zvezda (Kevin Klajn) smuvao sa poslednjom bivšom devojkom; njih dvoje će odlučiti da izbegnu sve emotivne zbrke koje donose veze i da samo budu prijatelji s povlasticama. Bez vezivanja, bez laganja, ljubomore, bez priljubljivanja, bez zajedničkog doručka, bez nedostaješ mi, bez nadimaka za delove tela, bez posvećivanja pesama, ukratko, Bez obaveza.

Ono što će početi kao savršeno rešenje za fizičke potrebe postaće malo komplikovanije kad Adam počne da razvija osećanja. Naposletku, oboje će morati da odgovore na jedno ključno pitanje: mogu li dva prijatelja da imaju seks, a da se ljubav ne uplete u to?

Za ulogu Adama, reditelj Rajtman je znao da mora da pronađe glumca koji je i šarmantan i poželjan, ali koji takođe može da dočara nesigurnost u svojim romantičnim izlivima. Rajtman je pronašao svog Adama u glumcu Eštonu Kučeru, koji je imao savršenu kombinaciju izgleda i šarma (uz blagu dozu ranjivosti) koju je uloga zahtevala.

- Liz je napisala scenario koji je autentičan, ali i neverovatno duhovit. Ali ovo je komedija likova, a ne onaj tip komedije u kome imate neinteligentne ljude u čudnim situacijama u kojima očekujete da će se ponašati glupo - kaže Ešton.

- Ešton je veoma zabavan, opušten i razigran i sjajno je gledati njegove improvizacije - kaže Natali Portman, a i Kučer je imao samo reči hvale za svoju partnerku:

- Natali je uvek spremna, a i pravi vrlo zanimljive izbore za svoj lik. Draga je osoba i pravo je zadovoljstvo raditi s njom.

Pogledajte trejler:

makonda-tracker