nova serija

Predstraža: Prođimo zajedno kroz avanturističku fantaziju

0

U ovoj najnovijoj avanturističkoj fantaziji glavnu uogu tumači Jessica Green kao Talon, poslednja preživela iz rase „crne krvi”.

foto: Promo
foto: Promo

 

Nakon što je trupa plaćenika okrutno ubila celo njeno selo, Talon putuje u utvrđenje van zakona na kraju civilizacije u potrazi za osvetom. Tokom svog putovanja, ona otkriva da poseduje misteriozne super-moći ali se otvara pitanje da li će uspeti da im ovlada u svoju korist. Nova avanturističko-fantastična serija počinje ubrzo posle premijere u SAD-u, sa deset jednosatnih epizoda na kanalu SCI FI 9. septembra, uz premijerno emitovanje nedeljom u 21:00.

 

Ulogu Talon tumači australijska glumica Jessica Green ("Pirates of the Caribbean 5: Salazars Revenge", "Ash vs Evil Dead"), glavnu glumačku podelu sačinjavaju: Imogen Waterhouse ("The Coroner", "Nocturnal Animals"), Jake Stormoen ("Extinct", "Mythica"), Andrew Howard ("Bates Motel", "Agents of S.H.I.E.L.D."), Robyn Malcolm ("Top of the Lake", "Hostiles") i Anand Desai-Barochia ("Emmerdale", "Lake Mead"). 

 

foto: Promo

 

„Predstražu” su kreirali Kynan Griffin i Jason Faller. Izvršni producenti su kreatori kultnih serija „Stargate” i „Stargate SG-1”, Dean Devlin i Jonathan Glassner.

 

 

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja kanalima CNBC i NBC News.

 

NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

makonda-tracker