karte u prodaji

Predator se vraća jači nego ikad!

0

„Predator: Evolucija“ u bioskopima od 12. septembra

foto: Promo
foto: Promo

 

„Predator: Evolucija“, nova verzija kultnog filma „Predator“ iz 1987. godine, stiže u domaće bioskope 12. septembra. Karte za premijerne projekcije filma „Predator: Evolucija“ su puštene u prodaju, i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx, Kombank dvorana, CineStar, Arena Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica i Vilin Grad.

 

Snažniji, inteligentniji, smrtonosniji nego ikad i genetski poboljšani DNK materijalom drugih vrsta, Predatori su ponovo pretnja čovečanstvu. Šejn Blek, koji je glumio u izvornom „Predatoru“, sada će nam prikazati novu dimenziju franšize kao reditelj i scenarista. Iskoristio je priliku da proširi priču, dodajući nove detalje i zabavne elemente. „Morali smo da ga modernizujemo,“ ističe Blek.

Glumac Bojd Holbruk, poznat po ulozi u seriji „Narkos”, pohvalio je reditelja i njegov pristup ovom filmu i glumačkoj ekipi. „Bez obzira na to koja scena je u pitanju, on uvek pronalazi način da začini priču određenom dozom humora. To nikad nisam video da je neko uradio,“ objašnjava Holbruk, koga ćemo gledati u glavnoj ulozi.

U filmu, čija se radnja odvija u 2018. godini, bivši vojnik oružanih snaga i pripadnik specijalnih jedinica, Kvin, na plaćeničkoj misiji u Meksiku nailazi na misterioznog vanzemaljca. Kvin mu krade elektronske sprave i šalje ih u SAD na analizu, gde njegov sin Rori otkriva da samo vanzemaljski jezik može da ih kontroliše. Međutim, to saznanje Rorija izlaže ogromnoj opasnosti. Kvin, koji je podvrgnut psihijatrijskoj proceni od strane vlasti da ne bi otkrio šta je video, uspeva da pobegne sa grupom bivših vojnika, i odlazi da spase svog sina, usput otkrivajući još veću zaveru.

Pored Holbruka, u glavnim ulogama su se našli Olivija Mun, Trevante Rouds, Sterling K. Braun, Kigan-Majkl Kej, Džejkob Tremblej, Ivon Strahovski, Tomas Džejn i Alfi Alen.

makonda-tracker