NEMA SEZAMA. SAMO ULICA. NEMILOSRDNI PLIŠANI

Urnebesna Melisa Mekarti u novoj letnjoj komediji za odrasle: Nemilosrdni plišani stiže u domaće bioskope

0

NEMILOSRDNI PLIŠANI su mnogo toga: krimić o istrazi zagonetnog ubistva, priča o prijateljstvu i partnerstvu dvoje policajaca, o različitostima i njihovom prihvatanju, o iskupljenju osramoćenog junaka.

foto: promo
foto: promo

 

Ali film sigurno nije za decu, ni u kom pogledu. Ovo je razularena letnja komedija za odrasle koja prikazuje kako se lutke ponašaju iza zatvorenih vrata, kad u blizini nema dece. U filmu nastupaju zvezde MELISSA MCCARTHY, MAYA RUDOLPH, JOEL MCHALE i ELIZABETH BANKS, kao i lutke Miskreant lutkarske kuće Henson Alternative.

 

S pričom smeštenom u Los Anđeles, Nemilosrdni plišani istražuju svet u kom kraj ljudi žive i rade lutke. Poput nas, i lutke imaju različite osobine, zanimanja, interese i poroke. Makar žive zajedno s ljudima, lutke se još uvek smatraju građanima drugog reda i suočavaju se s diskriminacijom, predrasudama i nasiljem dok pokušavaju pronaći svoje mesto u svetu i da žive sa što više dostojanstva.

 

U središtu priče je narušen odnos između Melisse McCarthy kao detektivke Connie Edwards, mentalno nestabilne veteranke koja pokušava da se nosi sa svojom zavisnošću o šećeru, i Billa Barretta kao Phila Phillipsa, njenog bivšeg osramoćenog partnera-lutke. Jednom davno bili su zvezde i ponos svog odeljenja, sve do skandala nakon kojeg je Phillips izgubio posao.

 

Sad je privatni detektiv koji zastupa interese lutaka u gradu anđela. Nakon što je nekoliko glumaca iz The Happytime Gang – omiljenog dečjeg programa iz 90-tih – ubijeno, Edwards i Phillips moraju udružiti snage kako bi pronašli serijskog ubicu.

 

Film Nemilosrdni plišani u domaće bioskope stiže 30. avgusta.

 

 

makonda-tracker