FILMSKO POPODNE

Letnji bioskop, kokice, burgeri i radionica Mali film u SC Stadion!

0

U proteklih devet dana posetioci Stadiona SC su imali priliku da se u centralnom atrijumu opuste uz najveća domaća filmska ostvarenja.

foto: promo
foto: promo

Uživanje u srpskim klasicima kao što su „Maratonci trče počasni krug“, „Kad budem mrtav i beo“, „Nacionalna klasa“, „Derviš i smrt“, „Sabirni centar“ i drugim., upotpunjeno je kokicama, ukusnim KFC burgerima i Caribic picom.

 

Besplatne Filmske projekcije su cele nedelje uveseljavale posetioce i vraćale ih u neka stara, davno zaboravljena vremena. A naši najmlađi su imali mogućnost da svakog vikenda uz radionicu Mali film nauče kako se putem pokretnih slika pravi film.

 

Kurir i Stadion SC su uvećali savršen letnji provod u Stadionu SC i nagradili učesnike Instagram konkursa koji su uslikali svoju zabavu u šoping centru, te su ove subote, 18. avgusta, četiri karte za Hollywoodland akva-park otišle u ruke najsrećnije ekipe.

 

Letnja popodneva u Stadionu SC su bila ispunjena sjajnim filmovima sa mnogim glumačkim velikanima, kreativnim radionicama za decu i još boljim nagradama.

 

Leto u Beogradu nikada nije bilo bolje.

 

1 / 13 Foto: promo

 

makonda-tracker