Mjuzikl Burleska stiže u Beograd

0
Premijera spektakularnog mjuzikla Burleska biće održana u Sava Centru u nedelju 13. februara u 20 i 30 časova, a u svim bioskopima biće od 17. februara

Radnja filma Burleska prati Eli (Kristina Agilera) devojku iz malog grada, ali sa moćnim glasom, koja rešava da preokrene svoj život. Upušta se u neizvesnost, kako bi ispunila snove i odlazi u Los Anđeles. Nakon uspona i padova u Burleska Salonu, veličanstvenom ali i pozorištu punom bola, koje je dom za inspirativnu muziku, Tes, vlasnica i upravnica salona (Šer) daje Eli posao konobarice. Razuzdani kostimi i smela koreografija očarali su mladu i skromnu devojku, koja je obećala sebi da će, barem na jedan dan, nastupati u Burleski.

Pored Šer i Kristine Agilere, glavne uloge u filmu tumače i Kristen Bel, Džulien Hog, Stenli Tuci i Erik Dejn, a reditelj je Stiven Antin.

Premijeru filma prati i takmičenje plesnih parova, koje organizuju distributerska kuća Tuck i plesna škola Casa Latina. Takmičenje će početi sat vremena pre početka filma, u 19 i 30 časova, u holu Sava Centra, ispred velike dvorane. Pobednike takmičenja očekuje romantična večera za Dan zaljubljenih u restoranu Lorenzo i Kakalamba, parfem Cristina Aguilera, kurs salse u školi Casa Latina u trajanju od mesec dana, O.P.I. lakovi za nokte i druge prikladne nagrade.

Žiri, koji će doneti odluku o pobednicima, biće u sledećem sastavu: Nemanja Sonero - plesni instruktor i koreograf, pevačica Jellena – čuvena pevačica i jedan predstavnik medija.

Prijave za takmičenje zainteresovani mogu poslati na e-mail adresu pr.office@tuck.rs i na facebook stranicu TuckVision Srbija.

Pogledajte trejler filma Burleska:

http://videooglasi.net/Burleska-Trejler-C-214-2367-listing.htm

makonda-tracker