FILMSKO POPODNE

NAJVEĆA DOMAĆA FILMSKA OSTVARENJA U STADION SC: Od 11. do 19. avgusta svakog dana filmske projekcije, pokloni i luda zabava

0

Kurir i Stadion Shopping Center te pozivaju da se besplatno zabaviš uz najveća filmska ostvarenja domaće kinematografije, svakoga dana od 18 časova od 11. do 19. avgusta.

foto: Promo
foto: Promo

Zauzmi svoje mesto u Stadionu na vreme i pridruži nam se, a čekaju te velika filmska ostvarenja:

 

Subota, 11.8. Sabirni centar

Nedelja, 12.8. Ko to tamo peva

Ponedeljak, 13.8. Idemo dalje

Utorak, 14.8. Silom otac

Sreda, 15.8. Derviš i smrt

Četvrtak, 16.8. Varljivo leto

Petak, 17.8. Kad budem mrtav i beo

Subota, 18.8. Nacionalna klasa I Poslednja trka

Nedelja, 19.8. Maratonci trče počasni krug

 

Uz proverenu filmsku zabavu nismo zaboravili na mališane. Svakog vikenda od 12 do 14 časova kreativna radionica Mali film priređuje specijalne filmske aktivnosti iznenađenja za mališane i kroz interaktivne igre kratkih priča u slikama i optičkih igračaka, približava najmlađima svet pokretnih slika koje su sastavni deo stvaranja filma.

 

Ako zauzmete svoje mesto u Stadion SC bioskopu na vreme, savršenom letnjem provodu nikad kraja, jer samo u nedelju prvih 30 posetilaca imaju priliku da uživaju u filmu i dobiju na poklon KFC vaučer, dok će najsrećniji posetioci koji svoju zabavu u Stadionu obeleže fotografijom imati priliku da učestvuju u instagram nagradnom konkursu i budu nagrađeni sa 4 karte u Hollywoodland akva parku.

 

Zapratite zvaničan instagram profil @stadionshopingcenter i svakog dana od subote 11. avgusta do petka 17. avgusta slikajte svoju letnju zabavu u Stadion SC, a fotografiju podelite na svom instagram profilu pod hashtagom #stadionfilmskopopodne, i tako postanite učesnik nagradnog izvlačenja 4 karte za nezaboravan provod vas i vaše ekipe u Hollywoodland akvaparku. Srećni dobitnik će biti objavljen na instagram profilu Stadion SC putem instagram priče u subotu 18. avgusta u 12 časova.

 

Tvoja letnja zabava može da počne!

 

Zauzmi svoje mesto na vreme i uživaj u filmskom popodnevu u Stadion SC!

makonda-tracker