Dilema u bioskopima

0
Premijera najnovije komedije Dilema biće održana u sredu 26. januara u 20 časova, u bioskopu Ster Cinemas. Film ulazi na redovne repertoare bioskopa Ster, Kolosej, Roda, Dom Sindikata i Arena Novi Sad od 27. januara.

Vins Von i Kevin Džejms predvode ekipu velikih zvezda u komediji reditelja Rona Hauarda i producenta Brajana Grejzera o čoveku koji shvata da je ono što prećutite prijatelju jednako važno kao i ono što mu kažete. Dženifer Koneli, Vinona Rajder, Čening Tejtum i Kvin Latifa pridružuju im se u filmu Dilema, priči o tome koliko možete da razvučete bratsku vezu pre nego što pukne. Još od koledža, zakleti neženja Roni (Von) i srećno oženjeni Nik (Džejms) prošli su zajedno kroz sito i rešeto. Sada partneri u firmi za dizajn motora, ova dva drugara se takmiče za dobijanje projekta iz snova koji bi lansirao njihovu kompaniju. Uz Ronijevu devojku, Bet (Koneli) i Nikovu ženu, Ženevu (Rajder) pored sebe, njih dvojica su nepobedivi.

Ali Ronijev svet će se okrenuti naglavačke kad slučajno vidi Ženevu u zagrljaju s drugim muškarcem (Tejtum) i odluči da sebi postavi zadatak da dođe do odgovora. Dok amaterska istraga bude pretvarala njegov život u komični haos, on će saznati da i Nik ima nekoliko svojih tajni. Kako vreme bude odmicalo, a pritisak do najvažnije prezentacije u njihovim karijerama nagomilavao, Roni će morati da odluči kako i kada će otkriti istinu najboljem prijatelju.

Pogledajte trejler:

makonda-tracker