uživajte

Održana svečana premijera, prisustvovali i glumci koji su pozajmili glasove: Animirani film "Luis i drugari iz svemira" je i za vas!

0

Za ovu avanturu nema ograničenja u godinama, zato joj se pridružite i vi.

drugari iz svemira
drugari iz svemirafoto: promo

Juče je u bioskopu Cineplexx Delta city održana svečana premijera animirane avanture "Luis i drugari iz svemira", koja je sinhronizovana na srpski jezik. Premijeri su prisustvovali i domaći glumci koji su likovima pozajmili glasove.

 

Publika koja je u četvrtak 19. jula prisustvovala specijalnoj projekciji ove divne dečje animirane priče u bioskopu Cineplexx Delta City od 18:30h, bila je u prilici da upozna i glumce koji su učestvovali u sinhronizaciji. Nakon projekcije, publika je glasnim aplauzom nagradila prisutne glumce: Marka Vukomanovića, Bojana Hlišća, Baneta Jevtića, Dragana Vujića Vujketa, Dušicu Novaković, Marka Markovića, Vesnu Paštrović Sašić, Mariju Simović i Ivana Pavličića.

 

oni su učestvovali u sinhronizaciji
oni su učestvovali u sinhronizacijifoto: promo

Film "Luis i drugari iz svemira" stigao je na redovne repertoare sledećih bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Art bioskop A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Pirot, Kulturni centar Jagodina, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Smederevo, Kulturni centar Vrbasa, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat a prikazivaće se i preko mobilne opreme.

 

luis i drugari iz svemira
luis i drugari iz svemirafoto: promo

Ovo je nežna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dečaku koji postaje prijatelj sa tri preslatka mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjir pao u njegovu kuću. Dečak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbegne odlazak u internat i tu avantura počinje. U presmešnim situacijama u koje upadaju Luis i njegovi novi, neobični drugari otkrićete lepotu iskrenog prijateljstva i važnost podrške porodice.

 

 

makonda-tracker