Green Hornet najgledaniji u Americi

Film Green Hornet 3D našao se na prvom mestu američke Box Office liste. Tokom prvog vikenda prikazivanja film je zaradio 34 miliona dolara. Film se tako uvrstio na prvo mesto među svim akcionim komedijama po visini zarade tokom prvog vikenda.
0
1 / 7

Film Green Hornet 3D se od 13. Januara prikazuje i u našim bioskopima. Junak filma, Green Hornet, prvi put se predstavio publici 31. januara 1936. godine, kao lik u jednoj radio emisiji. Posle uspešnog radio emitovanja, Green Hornet postaje i strip junak, da bi se 1966. godine preselio na male ekrane. ABC televizijska mreža emitovala je priču o ovom heroju, sa Van Vilijamsom u glavnoj ulozi, a tumačenjem lika Kejta, Brus Li postao je superstar.

U ovoj netipičnoj akcionoj komediji, glavne uloge tumače Set Rogen, Džej Ču, Kameron Dijaz i Kristofer Volc.

Povodom početka prikazivanje ove akcione komedije kod nas, u petak, 14. januara održan je Green SuperHero Party u klubu Plastic.

Svi posetioci su imali priliku da se na barem jedno veče preruše u Green Hornet superheroja i da uživaju u muzičkim notama DJ-eva kluba Plastic. Žurka, koja je bila inspirisana motivima filma, je potrajala do kasno uveče, a najoriginalnije obučeni su dobili karte za projekciju filma Green Hornet 3D u bioskopu Tuckwood.

 

 

 

 

 

makonda-tracker