NE PROPUSTITE

Nagrađujemo čitaoce: Glossy vas vodi na premijeru akcionog spektakla NEBODER

0

U bioskopima od 12. jula 2018

foto: Promo
foto: Promo

Planetarna zvezda, Dvejn Džonson, glavni je glumac u uzbudljivom i napetom akcionom trileru NEBODER. Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sojer, sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu. Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spase svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

 

foto: Promo

Režija: Rawson Marshall Thurber

Uloge: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller, Chin Han

Scenario: Rawson Marshall Thurber

Žanr: akcija, triler

Studio: Universal

 

foto: Promo

 

Dvejn Džonson objašnjava šta ga je privuklo ovom projektu za koji kaže da je:

 

...bez dileme fizički najzahtevnija uloga koju sam ikada igrao.” On dodaje “Prva stvar sa kojom se povezuje publika iz celog sveta je srećna porodica. Bez obzira na rasu, kulturu ili religiju, ideologija o snažnoj porodici je ono na šta se svi oslanjaju. Postoji nešto izuzetno srceparajuće u vezi sa porodicom koja je rastavljena, dok se roditelji trude da učine sve kako bi zaštitili svoju decu. To je uvek bio poseban motiv za nas u filmu NEBODER i izazov da na velikom platnu prikažemo neverovatne akcione scene i istovremeno snažnu emociju.”

foto: Promo

Ovaj filmski hit, prepun do sada neviđenih specijalnih efekata, akcionih scena, tehnoloških i tehničkih inovacija, ne smete propustiti ukoliko želite da vam leto bude uzbudljivije i dinamičnije!

 

Glossy poklanja ulaznice najvernijim čitaocima! Ukoliko želite da pogledate film "Neboder", prijavite se putem mejla redakcija@glossy.rs. Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu i broj telefona. Dobitnici karata će biti obavešteni mejlom.

 

 

 

 

makonda-tracker