Premijera filma Zlatokosa i razbojnik

0
U bioskopu Roda Cineplex 15. januara u 13:30 časova biće premijera 3D animiranog filma Zlatokosa i razbojnik, a u ostalim bioskopima prikazivaće se od 20. januara
foto: promo
foto: promo

Volt Dizni Pikčers predstavlja Zlatokosu i razbojnika, jednu od najsmešnijih priča svih vremena od koje se diže kosa na glavi! Kada se najtraženiji i najšarmantniji razbojnik u kraljevstvu, Flin Rajder (Zakari Levi) sakrije u misterioznu kulu, Zlatokosa (Mendi Mur), lepa i naprasita tinejdžerka, zatočenica u kuli sa 20 metara dugom magičnom zlatnom kosom, uzeće ga za taoca! Čudna devojka koja je zarobila Flina u stvari traži način da i sama pobegne iz kule u kojoj je zarobljena godinama, te će sklopiti savez sa zgodnim lopovom. Ovaj neuobičajeni dvojac krenuće u avanturu nabijenu akcijom, upotpunjenu konjem – super policajcem (po imenu Maksimus), preterano zaštitnički nastrojenim kameleonom (Paskalom) i bandom grubijana iz krčme.

Uz neverovatnu ekipu simpatičnih ljudskih i životinjskih likova, fantastično okruženje – od zamkova i kula do šuma i krčmi – i spektakularne vizuelne efekte uključujući i scenu na vrhuncu filma u kojoj se pojavljuje 46 hiljada svetlećih lampiona, Zlatokosa i razbojnik predstavlja savremenu komediju za publiku svih uzrasta ali i tehničku i umetničku prekretnicu za Volt Dizni studio za animaciju i umetnost kompjuterske animacije uopšte.

Inače, od 9. decembra počelo je takmičenje pod nazivom Izbor za Oriflame Zlatokosu koji organizuju Taramount film, Oriflame, škola za strane jezike Đuro Salaj i magazin Lisa. U subotu 15. januara u 12:30 časova biće održano polufinale ovog izbora, a glavna nagrada je kurs engleskog jezika koju dodeljuje škola stranih jezika Đuro Salaj. Za prva tri mesta finalnog izbora, pobednice će biti nagrađene Volt Dizni kolekcijom koju daruje kompanija Oriflame, a Taramount film poklanja poklon pakete s materijalima iz filma Zlatokosa i razbojnik.

makonda-tracker