Green Hornet od sutra u bioskopima

0
U klubu Plastic će se u petak, 14. januara, povodom premijera najnovije akcione komedije Green Hornet 3D održati veliki Green Super Hero Party

Novi superheroj je u gradu i stoga distributerska kuća Tuck organizuje Green Super Hero Party. Žurka je inspirisana motivima filma, dress code žurke je bilo šta zeleno. Svi posetioci će biti nagrađeni sa zelenim koktelom dobrodošlice i zelenom maskom. Oni najoriginalnije obučeni dobiće karte za projekciju filma Green Hornet 3D.

Grin Hornet prvi put se predstavio publici 31. januara 1936. godine, kao lik u jednoj radio emisiji. Posle uspešnog radio emitovanja, Grin Hornet postaje i strip junak, da bi se 1966. godine preselio na male ekrane. ABC televizijska mreža emitovala je priču o ovom heroju, sa Van Vilijamsom u glavnoj ulozi, a tumačenjem lika Kejta, Brus Li postao je superstar.

Producenti filma bili su oduševljeni kada se pojavila mogućnost da Mišel Gondri režira film.

- I ranije sam imao priliku da režiram filmove ovog žanra, ali svi su bili isti: jedan čovek koji spašava svet, sa kojim ja nisam mogao da se identifikujem. Volim kada junak ima mane, smisao za humor, da je luzer, s vremena na vreme. To je ono što vas privlači da pogledate ovaj film - otkriva Mišel Gondri je poznat po fenomenalnim spotovima koje je radio za Bjork, The Chemical Brothers i Kajli Minog.

U ovoj netipičnoj akcionoj komediji, glavne uloge tumače Set Rogen, Džej Ču, Kameron Dijaz i Kristofer Volc. Film Green Hornet 3D je od 13. januara, na redovnom bioskopskom repertoaru.

Pogledajte trejler za film Green Hornet:

makonda-tracker