novo

U bioskopima širom Srbije: Mila Jovović kao narko diler u distopijskom svetu "Doba sutrašnjice"

0

Najnoviji projekat Džejmsa Franka, film „Doba sutrašnjice“, okupio je sjajnu glumačku ekipu, a jednu od glavnih uloga tumači zvezda akcionih filmova Mila Jovović.

Mila Jovović u filmu 'Doba sutrašnjice
Mila Jovović u filmu "Doba sutrašnjice"foto: Promo

Glumica se ovog puta našla u ulozi narko dilera u postapokaliptičnom svetu koji je razoren ratom, opustošen zbog bolesti i izuzetno visokih temperatura koje su uništile biljni svet.

 

Suki Voterhaus i Džejms Franko
Suki Voterhaus i Džejms Franko foto: Promo

Neizmerno smo se zabavljali na snimanju ove postapokaliptične bajke sa Džejmsom Frankom. Jedva čekam da svi pogledate film,“ izjavila je Jovović.

U postapokaliptičnom svetu, u kome odavno nema vode i benzina, princ iz oaze kreće u potragu za lekom za bolesnu kraljicu, ali na tom putu, suprotstaviće mu se gospodar rata i njegov robot Aš, što dovodi do smelog putovanja kroz pustinjske pustare.
 

1 / 23 Foto: Promo

 

Džejms Franko je takođe jedna od zvezda ovog filma, i tumači poludelog pustahiju poput klasičnih negativaca iz Mad Max filmova.

 

Pored njega i Mile Jovović, tu su i Lusi Lu, Suki Voterhaus, i reperi Snup Dog i Metod Men.

 

Film „Doba sutrašnjice“ je stigao u bioskope, a ukoliko ga još uvek niste pogledali, zavirite u insert koji će vas sigurno zaintrigirati.

 

 

makonda-tracker