Tron-legat u domaćim bioskopima

0
Dugo očekivani film Tron-legat premijerno će biti prikazan u sredu, petog januara u bioskopu Roda, sa početkom u 17.30 časova

Na redovnom repertoaru bioskopa Roda, Tackwood, Ster, Dom Sindikata i Arena u Novom Sadu naći će se od šestog januara 2011. godine. Ovaj film je u Americi zaradio 3.6 miliona dolara prvog dana prikazivanja na ponoćnim projekcijama u 2000 bioskopa. Time je potukao ponoćnu zaradu Avatara koji je premijerno prikazan u istom periodu prošle godine, i tom prilikom  zaradio 3.5 miliona dolara.

Tron-legat je avantura visoke tehnologije koja je smeštena u digitalni svet ni nalik nečemu što je ikad viđeno na velikom ekranu. Režiju potpisuje Džozef Kosinski, a u filmu igraju Džef Bridžis, Geret Hedland, Olivija Vajld, Majkl Šin i mnogi drugi.

Predstavljen u Disney Digital 3D-u uz muziku Gremijem nagrađenog elektro dua Daft Punk, Tron-legat donosi potpuno novu, vrhunsku tehnologiju, efekte i scenografiju kojom će oživeti epsku avanturu koja se proteže do digitalne rešetke koja je toliko fascinantna da prevazilazi i najluđe maštarije.

TAGOVI: premijera
makonda-tracker