Montevideo, Bog te video osvaja publiku

Nakon beogradske premijere film Montevideo, Bog te video prikazan je pred oduševljenom publikom u Nišu i Kragujevcu, a premijeru filma očekuju u Vranju, Pirotu, Paraćinu, Leskovcu, Novom Sadu...
0
1 / 3 Foto: Promo

Film Montevideo, Bog te video dočekan je u punim halama u Nišu i Kragujevcu. Nakon beogradske premijere u Sava centru, u utorak 21. decembra, na premijernoj projekciji u hali Čair u Nišu, film je videlo 1 600 ljudi. Karta više se tražila i u Kragujevcu, gde je film bio prikazan u sredu 22. decembra u prepunoj kragujevačkoj hali Šumadija sajam.

Potpuno identična atmosfera je vladala u oba grada - publika je sa oduševljenjem prihvatila film i nakon završene projekcije je frenetičnim aplauzom pozdravila i nagradila glumačku i autorsku ekipu filma koja im se poklonila.

Najveći aplauz su zasigurno dobili mladi glumci koji tumače debitantske, a glavne uloge u ovom ostvarenju. Već velikoj popularnosti Miloša Bikovića i Petra Strugara, koji tumače slavni fudbalski tandem Tirketa i Mošu, svedoče redovi obožavatelja koji žele da se slikaju sa njima i da dobiju njihove autograme.

U saradnji sa lokalnim vlastima pojedinih gradova u Srbiji i producenata filma, firme Intermedia Network, film se premijerno prikazuje u halama u kojima su tehnički uslovi zadovoljavajući. Paralelno sa halama film je u redovnoj distribucije po bioskopskim salama u većim gradovima u zemlji.

Tako će film moći premijerno da vidi publika u Vranju (25. decembra, Sportska hala), u Pirotu je film u nedelju 26.12. u Domu kulture, dok je u Paraćinu u ponedeljak, 27. decembra u SRC 7. jul. Inače, Vranje i Paraćin su gradovi koji nemaju bioskopske sale. Leskovčani će film premijerno gledati u utorak, 28. decembra u SRC Dubočica.

Najveći bioskop u Novom Sadu Arena cineplex biće otvoren svečanom premijerom filma Montevideo, Bog te video koja se najavljuje za sredu 29. decembar.  Distributer filma je Cinestar.

Pogledajte galeriju fotografija iz filma.

makonda-tracker