Na radost brojnih mališana

Porodični filmski događaj proleća: Najzanimljiviji detalji sa svečane premijere filma Zec Petar (FOTO)

0

"Zec Petar" stiže u bioskope od 29. marta u 2D sinhronizovanoj verziji, a sudeći po reakcijama bioskopske publike na premijeri, avantura Petra i njegovih simpatičnih prijatelja biće najveći porodični filmski događaj ovog proleća.

foto: Promo
foto: Promo

Svečana premijera animirano-igranog filma "Zec Petar", na radost brojnih mališana i njihovih roditelja održana je u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Delta City. Savremena porodična komedija koja je sinhronizovana na srpski jezik nasmejala je publiku do suza.

 

 

Premijeri pridružili su se i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma: Stefan Bundalo (Zec Petar), Tamara Aleksić (Bea), Dejan Dedić (Toma Makgregor), Dragan VujićVujke (gospodin Makgregor), Miroljub Turajlija (presence Finjaković). Režiju sinhronizacije potpisuje Iva Milošević.


Osim što je privukla veliki broj ljubitelja najpoznatijeg zeca na svetu, svečanu premijeru svojim dolaskom su uveličale i brojne osobe iz našeg društvenog i javnog života od kojih svakako treba izdvojiti Tijanu Dapčević, Zorana Kesića, Ivanu i Ivana Zarića, Igora Blaževića Blažu, Srđan Čolić...


"Zec Petar" na veliko platno iskačio je iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatriks Poter koja je prodata u preko 45 miliona primeraka i prevedena na čak 36 jezika!

 

1 / 11 Foto: Promo


Avantura počinje kada nestašni Zec Petar (Stefan Bundalo) i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora. Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor (Dejan Dedić) i situacija se naglo menja. Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu (Tamara Aleksić) koja je istovremeno i zekina surogat majka.

 

Sada, Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu tako i za naklonost lepe Bee. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti - u londonsku metro stanicu, pa sve do opasnih ulica grada i nazad.

 

 

makonda-tracker