ne propustite

Sibirska ljubavna priča,,Led" za Dan žena: Uživajte u romantičnom filmu i poklonima

0

Povodom 8. marta i Ladies night događaja, organizovana je projekcija ruskog filma,,Led" a gledateljke čekaju i pokloni

foto: Promo
foto: Promo

Na ovogodišnjem Ladies night događaju, koji je zakazan za 8. mart sa početkom od 20 časova gledateljke će imati priliku da na Praznik žena pogledaju najemotivnija istinitu priču koja nam dolazi na veliko platno - emotivnu rusku bajku „Led".

 

„Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

 

foto: Cineplex

Da li verujete da ljubav pobeđuje sve? Uverite se u snagu ljubavi uz našeg mladog i već izuzetno priznatog glumca Miloša Bikovića i prelepu rusku glumicu Aglaju Tarasovu.

 

Ne propustite ovaj Ladies night događaj i provedite Dan žena u posebnom ambijentu bioskopa Cineplexx i prepustite se emocijama. Sve dame će uz kupljenu ulaznicu na poklon dobiti magazin Glossy, one najsrećnije za njihov poseban dan obradovaće AFRODITA svojim mirisnim poklon paketima, dok se za slatko osveženje na događaju u Beogradu pobrinula Crofnas kompanija.

 

 

makonda-tracker