Pusti pravog da uđe u Koloseju

0
Filmska adaptacija romana Pusti pravog da uđe, reditelja Meta Rivsa, naći će se na redovnom repertoaru multipleksa Kolosej od 18. novembra.

Promocija romana i svetskog horor hita švedskog autora Jona Ajvidea Lindkvista, Pusti pravog da uđe, održaće se u ponedeljak 15. novembra u 12 časova, u novootvorenoj Evro−Đuntijevoj knjižari, u ulici Kralja Milana 22−24. Zanimljivo je da je roman Pusti pravog da uđe samo mesec dana nakon objavljivanja, doživeo svoje drugo izdanje.

Dvanaestogodišnji Oven je usamljen dečak koga školski drugovi maltretiraju, a roditelji zanemaruju jer se razvode. On provodi svoje dane maštajući o osveti u školi, a večeri špijunirajući komšije iz susednih zgrada. Jedina prijateljica mu je nova komšinica Ebi, devojčica njegovih godina, koja živi sa svojim ćutljivim ocem. Ebi iz svog stana zamračenog teškim zavesama izlazi samo noću, bosa, ne obazirući se na mraz i sneg. Oven u njoj prepoznaje srodnu dušu i nakon malo vremena njih dvoje postaju veoma bliski. U gradu u kom žive Oven i Ebi počinju da se dešavaju strašna ubistva, a Ebin otac iznenada nestaje. Iako je prestrašena, ona uporno odbija Ovenove pokušaje da joj pomogne, što njega navodi na pomisao da Ebi krije nezamislive tajne.

Reditelj je Met Rivs, a u filmu igraju Kloe Morec, Kodi Smit Mekfi, Ričard Dženkins, Džimi Pinčak.

Pogledajte trejler:

TAGOVI: premijera
makonda-tracker