uskoro

"Pećinici" novi animirani film autora "Valasa i Gromita"

0

Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka , kojeg znamo po filmu Valas I Gromit, i studija Aardman “ PEĆINCI “ stiže u bioskope 10. februara kao najlepši poklon za najmlađe ali I one nešto starije.

foto: Promo
foto: Promo

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka (Pećinka) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

 

foto: Promo

U filmu glasove junacima pozajmljuju naši poznati glumci Peđa Damnjanović, Marko Gvero, Stevan Piale , Marko Marković, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić…

 

Glavna uloga poverena je mladoj zvezdi Urošu Jovčiću.

 

foto: Promo

Film PEĆINCI u bioskope dolazi u četvrtak 08.02 a u distribuciji Blitz Film-a. Za one koji mogu da se strtpe Blitz Film i Bioskop Cineplexx organizovaće specijalnu projekciju filma na kojoj će biti prisutan i deo glumačke ekipe ali i poznati jutjuber Dex Rock kao specijalan gost. Specijalna projekcija je zakazana za subotu 10.02 u bioskopu Cineplexx Delta City.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker