Premijera

Pedeset nijansi - Oslobođeni: Ne propustite priliku među prvima pogledate film koji čeka cela planeta

0

U sredu, 7. februara, održaće se premijera filma "Pedeset nijansi - Oslobođeni" (Fifty Shades Freed). U svakom od bioskopa traži se karta više i otvaraju se dodatne dvorane u kojima će se održati projekcije!

foto: Promo
foto: Promo

Džejmi Dornan i Dakota Džonson vraćaju se kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena "Pedeset nijansi". Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine.

 

Treći i poslednji nastavak ljubavne priče koja je zaintrigirala ceo svet, premijerno će biti prikazan 7. februara u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Art bioskop (Užice), Cineplexx (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva). U svakom od ovih bioskopa traži se karta više i otvaraju se dodatne dvorane u kojima će se održati premijerne projekcije.

 

U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, film će premijerno biti prikazan u (trenutno) pet dvorana, a svi posetioci moći će od 19:30 sati da uživaju u muzici iz filma i prigodnom koktelu, upriličenom za svečanu premijeru. Takođe, mnoge javne ličnosti posetiće bioskop Cineplexx Ušće i prošetati crvenim tepihom.

 

U bioskopu Tuckwood Cineplex, u saradnji sa radiom Naxi, od 19:30 sati biće organizovan koktel za sve ljubitelje ove filmske priče.

 

Radoznali?

 

foto: Promo

Ne propustite priliku da među prvima pogledate film koji čeka cela planeta! Kupite na vreme karte za bioskop! "Pedeset nijansi - Oslobođeni" je poslednji film ljubavne sage "Pedeset nijansi" koja je pomerila granice i oslobodila skrivene strasti.

 

Anastazija Stil i Kristijan Grej su par čija će strasna ljubav u ovom delu biti krunisana brakom.


Ana će izgovoriti sudbonosno "da" u prelepoj venčanici kreatorke Monik Lilije, a neodoljivi gospodin Grej obećao joj je večnu ljubav i sigurnost. Međutim njihov idiličan život naići će i na prepreke i izazove...

 

foto: Promo

Na redovnom repertoaru svih bioskopa "Pedeset nijansi - Oslobođeni" naći će se od četvrtka 8. februara.

makonda-tracker