detektivska priča

Triler koji će vam držati pažnju do samnog kraja: Al Paćino ovom ulogom oduševio publiku širom sveta (FOTO)

0

“Igra vešala” donosi priču o odlikovanom detektivu za ubistva Reju Arčeru koji se udružuje se sa kriminalnim profajlerom kako bi uhvatili serijskog ubicu čiji se zločini odigravaju po dečijoj igrici Igra vešala.

foto: Promo
foto: Promo

Legendarni Al Paćino vraća se na veliko platno filmom “Igra vešala” koji se od četvrtka, 25. januara nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Slavni glumac još jednom je dokazao da apsolutno briljira u svojoj najvećoj strasti, kako sam kaže za glumu, iako ima 78 godina.


Moj posao zapravo i jeste moj život, bez obzira na godine, jer ja sam umetnik. Bar mislim da jesam. Uloga u filmu „Igra vešala“ donela je jednu kompleksnu priču, gde svaki lik ima svoju pozadinu, svoju istoriju. Dopao mi se scenario, i entuzijazam reditelja prilikom priprema za film. Džoni je vrlo otvoren, a sa takvim ljudima je najbolje raditi“, rekao je Paćino.

U filmu igraju i Karl Urban i Britani Snou, koji su s oduševljenjem prihvatili uloge u ovom ostvarenju, čim su čuli da će im partner biti slavni oskarovac.


Bilo je sjajno iskustvo posmatrati takvu glumačku legendu kako pristupa radu, ali i ekipi. On je jedan od onih glumaca koji momentalno izaziva neku neverovatnu energiju u ekipi čim se pojavi na setu“, dodao je Urban.

 

foto: Promo

Kako se zločini dešavaju na svaka 24 sata, policajci, u pratnji novinarke Kristi, koja im pomaže, ulaze u trku s  vremenom kako bi sprečili novo ubistvo i pronašli ubicu.


Film reditelja Džonija Martina vodi gledaoce na zastrašujuć put upoznavanja poremećenog uma ubice, ali i primoranost detektiva da učestvuju u Igri vešala kako bi konačno zaustavili zločine.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker