Delimo karte za reviju L’Oréal Paris Cinemania 2010.

Tradicionalna revija filmskih ostvarenja u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oréal Paris očekuje nas od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru i od 31. oktobra do 7. novembra u novosadskom Spensu, pod sloganom Jedinstveno uživanje! Story va
0
1 / 3

Na ovogodišnjoj reviji L’Oreal Paris Cinemania će se predstaviti ukupno 41 film, od kojih će skoro polovina biti premijerno prikazana pred domaćom publikom. Broj projekcija u Sava Centru iznosi 48 dok u Novom Sadu 22.

L’Oreal Paris Cinemaniju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, Wall Street: Novac nikad ne spava, sa Majklom Daglasom u fenomenalnoj ulozi Gordona Geka. L’Oréal Paris Cinemania našoj publici donosi 16 premijernih filmova, od kojih će za čak 8 filmova projekcije u okviru revije biti jedina prilika publici da ih vidi na velikom platnu.

Na reviji će između ostalog biti prikazani filmovi: Red, akcioni spektakl na bazi Marvelovog stripa, sa fenomenalnom glumačkom ekipom: Brus Vilis, Morgan Frimen, Helen Miren i Džon Malkovič; Društvena mreža reditelja Dejvida Finčera i scenariste Arona Sorkina, film koji objašnjava fenomen nastanka Facebooka mreže; Grad lopova, rediteljsko čedo Bena Afleka koji igra i glavnu ulogu u filmu; Geizbur – Opasne misli, čudesna priča o Seržu Genzburu, njegovoj muzici, romansama i kontraverzi koja koja ga je pratila, prvi film koji je režirao strip crtač Žoan Sfar; Zamena, romantična komedija sa Dženifer Eniston i Džejsonom Bejtmenom u glavnim ulogama, Sekretarijat’, zasnovan na izuzetnoj istinitoj priči o dami koja je hrabro zakoračila u muški svet i postala pobednik, sa Dajan Lejn u glavnoj ulozi; Trougao obmane, triler sa Edvardom Nortonom, Milom Jovović i Robertom De Nirom; Zakon ulice, policijska drama reditelja Antoana Fukua, u kom igraju Ričard Gir, Itan Houk i Vesli Snajps...

Paralelno će se odvijati i reprizni program u maloj sali Sava centra na čijem će se repertoaru naći najveći filmski hitovi koji su se u našim bioskopima prikazivali tokom godine, među kojima su Alisa u Zemlji Čuda, Sumrak Saga: Mlad Mesec, Plaćenici i mnogi drugi.

Ukoliko želite da osvojite 2 karte za neki od filmova u repriznom programu, pošaljite mejl na redakcija@story.rs

makonda-tracker