Ne propustite

Gordan Kičić u rijaliti programu: Film koji dugo iščekujemo uskoro u bioskopima

0

Bombona productionu koprodukciji sa TaramountLivada produkcijom i Cineplexxom, najavljuje premijeru filma "Patuljci sa naslovnih strana" koja će se održati u sredu 17. januara i to na dve lokacije, u Sava Centru u 20 časova i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom u 20:45h. Na kraju obe projekcije glumci će se pokloniti publici.

foto: Promo
foto: Promo

Od četvrtka 18. januara "Patuljci sa naslovnih strana" biće na redovnom repertoaru svih bioskopa u distribuciji Taramount film.

Film su podržali Ministarstvo za kulturu Republike Srbije i Filmski centar Srbije, kao i sponzori Minaqua, Ratan Sedia, Hit Auto Staro sajmište, DPC i Moj kiosk.

 

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

makonda-tracker