nadamo se da sedite!

Boris Milivojević progovorio o glasinama: Evo hoćemo li zaista gledati Munje 2!

0

Verovali ili ne, prošlo je čak 17 godina otkako smo prvi put gledali film Munje, a jedan od glavnih glumaca ističe da bismo uskoro mogli da uživamo i u drugom delu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pre čak 17 godina film Munje je punio biskopske sale, a replike i scene iz filma Raše Andrića se prepričavaju i koriste i dan danas, dok su neki od glumaca su postali naše velike filmske zvezde.

 

Za one koji se ne sećaju Munje su urbana komedija čija je radnja smeštena u jednu beogradsku noć. Mare, Pop i Gojko su drugari koji se znaju od rođenja.

 

 

Mare i Pop su muzičari i face iz grada, dok su Gojka zezali u školi, pa je postao postao muškarac u odelu, šef kluba i muzičkog studija, kako bi se svima dokazao. Urnebesni dvojac Pop i Mare žele da Gojko objavi njihovu ploču, ali ovaj ne zaboravlja stvari iz prošlosti. Na putu do Gojkovig kluba, muzičari upadaju u niz komičnih situacija i susreta s Pandurom (Nebojša Glogovac), Deda Mrazom ( Zoran Cvijanović) i mnogim drugim zanimljivim likovima.

 

Jedan od glavnih aktera ovog filma, koji je tumačio lik Mareta, Boris Milivojević otkrio je da ćemo uskoro možda videti i nastavak.

 

- Čuo sam da će se snimati nastavak Munja i da će u njemu igrati ista ekipa. Nemam neke konkretne informacije, jer moramo prvo da se okupimo i dogovorimo oko svega. Čekamo Sergeja Trifunovića oko ključnih dogovora - otkriva Milivojević.

 

***

POGLEDAJTE

Gledali ste ih bezbroj puta, a OVO vam je promaklo: Najveće greške u domaćim filmovima 

 

 

makonda-tracker