Kakva avantura

Uzbudljivo putovanje sa šarmantnim prevarantom: Da li će na kraju saznati pravu istinu koja stoji iza porodične istorije?

0

Stiže "KOKO" (COCO), čarobna i emotivna animirana avantura, sinhronizovana na naš jezik!

foto: Promo
foto: Promo

U sredu, 27. decembra, najmlađi posetioci bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center zajedno sa članovima svojih porodica, uživaće u premijernoj projekciji ovog filma, koja počinje u 18:30 sati, a na kojoj će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji.

 

Od četvrtka, 28. decembra, ova raspevana i vanvremenska priča o porodici i ljubavi među njenim članovima prikazivaće se u odabranim bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad) CineStar (Novi Sad), Cineplexx (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cinestar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Centar za Kulturu Valjevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex i Centar za kulturu Tivat, a putem Mobil 3D Cinema opreme prikazivaće se i u gradovima koji nemaju bioskope.

foto: Promo

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Dizni / Piksarov film "KOKO" stiže u bioskope 28. decembra 2017. godine.

 

Glasove ovim neobičnim i dragim likovima pozajmili su: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević i drugi.

foto: Promo

Od 4. januara "KOKO" će se naći na redovnom repertoaru svih bioskopa, a to znači svih navedenih kao i u bioksopima: Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM Šabac, Kulturni centar Gornji Milanovac i Centar za kulturu Smederevo.

 

Požurite, karte za premijeru su u prodaji!

makonda-tracker