Uskoro L’Oréal Paris Cinemanija

0
Tradicionalna revija filmskih ostvarenja u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oréal Paris očekuje nas od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru i od 31. oktobra do 7. novembra u novosadskom Spensu

Na ovogodišnjoj reviji L’Oreal Paris Cinemania će se predstaviti ukupno 41 film, od kojih će skoro polovina biti premijerno prikazana pred domaćom publikom. L’Oreal Paris Cinemaniju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, Wall Street: Novac nikad ne spava, sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju. U okviru premijernog programa filmovi se prikazuju u četiri terminska bloka od 16, 16.30, 19 ili 21.30 časova. L’Oréal Paris Cinemania našoj publici donosi 16 premijernih filmova, od kojih mnogi stižu sa filmskih festivala.

Od 15. do 31. oktobra u najvećim Lilly parfimerijama u Beogradu traje promotivna akcija: kupovinom najkvalitetnijih proizvoda u iznosu od 1.700 dinara, iz široke palete koju nudi kompanija L’Oréal Paris, osvajate dve karte za filmski festival L’Oréal Paris Cinemaniju.

makonda-tracker