povedite dete a uživajte i vi

Nastavak Dzumandžija kreće u osvajanje nove publike od 26. decembra!

0

Čarolija Džumandžija se nastavlja - pogledajte kratki film „Evolucija“

foto: Promo
foto: Promo

„Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ je nezavisni nastavak kultnog hita iz 1995. godine u kome je glavnu ulogu tumačio Robin Vilijams. Glavne uloge, u ovoj novoj i neverovatnoj avanturi, ovoga puta tumače Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Džilijan.

 

I dok brojimo poslednje dane do premijere avanturističkog filmskog hita „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ 3D koja je zakazana za 26. decembar u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru, sa početkom u 20h, ovim putem predstavljamo vam ekskluzivni prilog u kojem se glumačka ekipa filma podsetila prvog Džumandžija iz 1995. godine. Glumci novog Džumandžija otvoreno naglašavaju značaj prvog filma, uticaj prerano preminulog Robina Vilijamsa, kao i celu Džumandži priču koja ih je još kao decu začarala.

foto: Promo

Svesni činjenice da je originalni Džumandži mnogima obeležio detinjstvo, ekipa nastavka htela je da zadrži upravo taj duh filma i da se priča prirodno nastavi. Nastavak kultnog filma svakako donosi novosti, promene i nadogradnje, kako sadržajne tako i tehničke. I ovaj put, u centru radnje je igra i to najposebnija igra na svetu koja je jedva dočekala da bude ponovno zaigrana. Figure su ovog puta u rukama Dvejna Džonsona, Kevina Harta, Džeka Bleka i Karen Džilijan.

 

U prvom Džumandžiju, kada je igra oživela - brojna stvorenja iz Džumandžija došla su u stvarni svet. U nastavku, situacija je drugačija i glavni likovi odlaze u svet Džumandžija gde moraju, u realnim okolnostima, da završe igru ili da zauvek ostanu zarobljeni u Džumandžiju. Glavni protagonisti su ušli u novu igru u telima avatara koje su sami nasumično izabrali, ne znajući važnost svog odabira. I sada, zajedničkim snagama i sa novim veštinama, moraju da završe i pobede igru.

 

***

„Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ je priča o četvoro srednjoškolaca koji sasvim slučajno otkrivaju staru video igru za koju nikada ranije nisu čuli. U želji da saznaju o čemu se radi, pokreću konzolu i bivaju uvučeni u zabavan ali i opasan svet Džumandži avanture, ispunjen egzotičnom džunglom, teškim preprekama i odlukama, zabavnim negativcima, sjajnim vratolomijama i duhovitim opaskama. Međutim, da bi se vratili u stvarni svet moraće da nauče kako da sarađuju međusobno, ne samo da bi pobedili igru već i sebe i svoje strahove. Jer ako ne uspeju, ostaće zarobljeni unutar Džumandžija... zauvek“.

 

Reditelj nastavka „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ je Džejk Kasdan. Porodična avantura na repertoar bioskopa stiže od 28. decembra.

makonda-tracker