PRVi DOGAĐAJ FILM & VINO

Svečana projekcija filma "Vino i vetar" uz degustaciju najlepših vina: Dirljiva i delikatna francuska priča od 7. decembra u bioskopima

0

Ne propustite prvi događaj FILM&VINO i uz bioskopsku ulaznicu za svečanu projekciju filma "Vino i vetar", koja će biti održana 7. decembra u 20 časova u bioskopu Cineplexx Ušće, uživajte u besplatnoj degustaciji najlepših domaćih vina, sireva i delikatesa (Wine&Food Tasting od 19.15h).

foto: promo
foto: promo

Od priznatog reditelja trilogije "Španski apartman" i "Pariz" Sedrika Klapiša, u bioskope stiže "Vetar i vino", dirljiva i delikatna priča o porodičnim vezama, odraslosti, povratku korenima, vinu i ljubavi, smeštena u prekrasne pejzaže i vinograde Burgundije.


Film je priča o ljubavi, kojoj kao i vinu “treba vremena." Ovaj film dočarava nestvarne pejzaže i vinograde Burgundije, a ono što je interesantno jeste da govori o sve aktuelnijoj i lokalnoj priči kada je reč o vinogradima i bogatoj srpskoj zemlji, kojoj se sve više mladih vraća, ili razmišlja o tome. Zato je ovaj film inspirativna priča za sve one koji vole svoju zemlju i svoju porodicu... priča o nasleđu, korenima i vrednostima, a pre svega za one kojima vino znači život!

 

Ne propustite Film&Vino događaj uz svečanu projekciju francuskog filma "Vino i vetar" i jedinstvenu priliku da osetite prave emocije, probudite sva čula i zagrejete se uz besplatnu degustaciju vina, sireva, delikatesa i uživate u poklonima koje su za ovu priliku pripremili partneri događaja. Početak događaja rezervisan je za 19.15h kada nas očekuje Wine&Food tasting, sa početkom svečane projekcije u 20h.

 

"Vino i vetar" je film koji nas vraća nama, našoj porodici, zemlji, korenima, i to je odlična prilika za jedno sasvim novo jedinstveno gastronomsko iskustvo zbog čega će publika na ovaj način moći da oseti prave emocije, probudi sva čula i uživa u ukusima i čaroliji domaćih proizvođača, vina i umetnosti.

 

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

 

"Vetar i vino" je film za sve ljubitelje Francuske i francuskog vina, kao i vina uopšte. U svakom će izazvati mnoštvo osećanja kroz čistu kinematografsku poeziju!

Film je od 7. decembra na redovnom bioskopskom repertoaru.

makonda-tracker