Specijalna projekcija

Mališani jedva dočekali: Druženje sa medvedićem Pedingtonom i Bojanom Perićem

0

Omiljeni lik kultne engleske serije, medvedić Pedington, se vratio! U subotu 2. decembra u 15:20 sati biće održana specijalna projekcija filma "Meda Pedington 2".

foto: Promo / Vladimir Šporčić
foto: Promo / Vladimir Šporčić

Na projekciji u bioskopu Cineplexx Delta City će prisustvovati deo glumačke ekipe na čelu sa Bojanom Perićem koji je pozajmio glas glavnom junaku Pedingtonu. Svi posetioci moći će da se fotografišu sa ekipom, koja će se i pokloniti publici pre filma.

 

Meda koji više od pet decenija oduševljava decu širom sveta vraća se na veliko platno. Od subote, mališani mogu uživati u novim dogodovštinama popularnog mede u animiranoj avanturi "Meda Pedington 2", sinhronizovanoj na naš jezik.

 

Sada kada se medvedić Pedington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Pedington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali će morati da odradi niz poslova kako bi je kupio. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Pedington i Braunsi će morati da krenu u potragu za lopovom.

foto: Promo

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

makonda-tracker