priča koja će vas oduševiti

Da bi sačuvali svoju tajnu, moraće da se pretvaraju: Nova francuska komedija uskoro u bioskopima

0

U bioskope stiže nova francuska komedija reditelja Bruno Kiša „Tuđu glavu nosim“.

foto: Promo
foto: Promo

Šta se desi kada se dvoje ljudi dva dugogodišnja prijateljska para zaljube. I koliko to može poći „po zlu“ ili po smehu. On je ona, a ona je on… Kako će se snaći naši junaci ukomplikovanoj situaciji, koja se slučajem bizarnih okolnosti dodatno zakomplikuje pogledajte u bioskopima od 30. novembra.

Dva para, Pjer i Ejmi, i Erik i Penelope su godinama prijatelji. Druže se i provode vreme zajedno. Međutim, postoji samo jedan problem: Penelope i Pjer su se zaljubili. Nakon što su uživali u svojoj strasti, kada stvari počnu da izmiču kontroli odlučuju da raskinu. Ipak, kosmos je odlučio da se malo poigra sa njima i nakon poslednje strastvene noći komplikuje već samu po sebi komplikovanusituaciju. Nakon što su se probudili nakon poslednje strastvene noći, Pjer i Penelope shvate da su zamenili tela! Ona je on, a on je ona!

Kako bi sačuvali svoju tajnu, moraju da žive pretvrajući se da su jedan drugo. I tada kreću nevolje.


Kako će se snaći naši junaci ne propustite da pogledate u ovoj urnebesnoj, i ujedno šarmantnoj francuskoj komediji francuskog reditelja, glumca i pisca Bruno Kiša-a, koja vas čeka u bisokopima od 30. novembra u 2i Film distribuciji.

makonda-tracker