nova ostvarenja

Film borbe protiv vršnjačkog nasilja: "Čudo" uskoro i u domaćim bioskopima

0

U trenutku pojačane borbe svih institucija protiv vršnjačkog nasilja stiže nam interesantno filmsko ostvarenje.

foto: Promo
foto: Promo

Film "Čudo" kroz toplu priču prikazuje storiju o jednom dečaku koji je svojom dobrotom porazio zlo koje je personifikovano kroz situacije kroz koje je on morao da prolazi u toku svog školovanja. Iako deformisan od rođenja Ogi Pulman je širio dobrotu čak i prema onima koji su ga otvoreno i fizički napadali.

 

Bazirano na bestseleru Njujork Tajmsa , "Čudo" je neverovatna, inspirativna, topla priča o Ogiju Pulmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem.

 

1 / 4 Foto: Promo

 

Poučan film koji će sve gledaoce bili oni mali ili veliki, deca , tinejdžeri ili odrasli , podstaći na razmišljanje o drugarstvu, pravdi,zlu...i kako je moguće biti dobar čovek bez obzira na sve.

 

Film koji je sigurno novi klasik medju mladom publikom i koji će ostati i za generacije koje dolaze.

 

Ogi je desetogodišnji dečak koji mora da živi s teškim genetskim poremećajem zbog kog od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno da pohađa školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Ogi u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

 

U filmu glavne uloge tumače Džulija Roberts, Oven Vilson i Džejkob Trembli kao Ogi Pulman.


 


 


 


 


 


 

makonda-tracker